Wat doet Qure Technology

Qure Technology is specialist in de realisatie van complexe en innovatieve projecten in de infra en de industrie. Wij leveren technisch specialisten met ervaring op diverse opdrachten. Qure Technology versterkt teams met praktische oplossingen. We stoppen pas als de opdracht succesvol afgerond is. We leveren goed en kwalitatief werk op. Voor minder dan dat doen we het niet. 

De kracht van Qure Technology zit in de mens. De betrokken, ondernemende en flexibele engineers en technici. Specialisten die plezier halen uit uitdagende projecten en moeilijke technische vraagstukken. Zowel experts als jonge talenten die meerwaarde leveren.

Wij hebben professionals in huis voor verschillende type projecten:

  • Infraprojecten ondergronds: distributie van gas, water, elektra, warmte en communicatie
  • Infraprojecten bovengronds: distributie van communicatie
  • Werktuigbouw
  • Installatietechniek
  • Besturingstechniek

Qure Technology biedt ondersteuning in iedere fase van een project. Van het tekenen en ontwerpen, organiseren tot het ontwikkelen, testen en implementeren. Projecten kunnen inhouse uitgewerkt worden of op onsite, onder regie van onze opdrachtgever.

De engineers van Qure Technology brengen een gegarandeerde meerwaarde aan technische infra- en industrie projecten, precies waar dat nodig is. Kijk voor een overzicht van onze projecten door onze cases.

Welkom op de website van Qure Technology

Per 1 april 2021 hebben wij onze naam aangepast naar INNSO. Een nieuwe naam, een completer aanbod, met dezelfde gezichten. Gemotiveerder dan ooit staan wij voor jou klaar. Kijk snel op onze nieuwe website www.INNSO.nl

Naar de site

Werken aan het netwerk van morgen