Welke markten

De infraspecialist die u zoekt zit bij ons

Onze infraprofessionals staan direct voor u klaar! Of u nu dringend op zoek bent naar een extra coördinatie, engineering voor uw project of een kritische blik van buitenaf. Qure heeft de persoon die u zoekt.

Bij Qure Technology pakken we uitdagende projecten graag met beide handen aan, in ondergrondse- als bovengrondse infra. Het werk- en denkniveau van onze specialisten is minimaal MBO-niveau en iedereen is VCA gecertificeerd. Wij gaan altijd voor kwaliteit: veiligheid voorop, goed en vooral duurzaam werk leveren en met een grote lach het project op tijd afmaken.

Qure Technology versterkt uw projectteam met precies de schakel die u nodig heeft. In ons netwerk zit altijd wel de juiste persoon voor de klus. Van detailengineer tot bouwcoördinator. Van constructie berekeningen maken tot projectleiding.

Qure biedt ondersteuning in iedere fase van een project. Projecten kunnen bij ons inhouse uitgewerkt worden of onsite onder regie van onze opdrachtgever. Wij helpen graag mee aan:

  • – Infraprojecten ondergronds: distributie van gas, water, elektra, warmte en communicatie
  • – Infraprojecten bovengronds: distributie van communicatie

Op maat en persoonlijk

We komen graag langs om uw vraag goed onder de loep te nemen. Wat is er nodig? Wat is het meest van belang? En wie zou er goed passen bij de opdracht? We bespreken het samen en formuleren de opdracht.

Wilt u weten of wij ook u kunnen helpen met een project? Bel of mail even, dan gaan we in gesprek.

Qure Technology

Heeft uw team versterking nodig?

Wij kunnen helpen aan gekwalificeerd en flexibel personeel.

Meer weten? Bel +31 (0)702211137 of mail: admin@quretechnology.com.

Welkom op de website van Qure Technology

Per 1 april 2021 hebben wij onze naam aangepast naar INNSO. Een nieuwe naam, een completer aanbod, met dezelfde gezichten. Gemotiveerder dan ooit staan wij voor jou klaar. Kijk snel op onze nieuwe website www.INNSO.nl

Naar de site

Werken aan het netwerk van morgen