Welke markten

Industriespecialisten voor iedere klus

Bij Qure Technology hebben we veel ervaring met projecten in de industriesector. Onze specialistische technici zijn van toegevoegde waarde in het team. 

Qure Technology werkt met echte vakspecialisten. Het werk- en denkniveau van de specialisten is minimaal MBO-niveau en iedereen is VCA gecertificeerd. Wij gaan voor kwaliteit: veiligheid voorop, goed en vooral duurzaam werk leveren en met een grote lach de job op tijd afmaken.

Wij hebben professionals in huis voor verschillende type projecten:

  • – Werktuigbouwkunde
  • – Elektrotechnisch
  • – Besturingstechniek

Dat zijn nogal brede begrippen, maar specifieker hoeven we het ook niet te maken. In ons netwerk zit altijd wel de juiste persoon voor de opdracht. Van detailengineer tot bouwcoördinator. Van constructie berekeningen maken tot projectleiding.

Qure Technology biedt ondersteuning in iedere fase van een project. Projecten worden onsite onder regie van de opdrachtgever uitgevoerd.

Persoonlijke kennismaking

We brengen graag samen met u de opdracht in kaart. Daarbij bespreken we wat het meest van belang is. Op welke manieren de uitdaging kan worden ingevuld. En wie zou er goed passen bij de opdracht. We gaan voor maatwerk.

Wilt u weten of wij ook u kunnen helpen met een project? Bel of mail ons gewoon even, dan bespreken we de mogelijkheden.

Qure Technology

Heeft uw team versterking nodig?

Wij kunnen helpen aan gekwalificeerd en flexibel personeel.

Meer weten? Bel +31 (0)702211137 of mail: admin@quretechnology.com

Welkom op de website van Qure Technology

Per 1 april 2021 hebben wij onze naam aangepast naar INNSO. Een nieuwe naam, een completer aanbod, met dezelfde gezichten. Gemotiveerder dan ooit staan wij voor jou klaar. Kijk snel op onze nieuwe website www.INNSO.nl

Naar de site

Werken aan het netwerk van morgen